tisdag 5 februari 2008

Här har vi alltså det nya underverket Dacke. Irlänsk varghundsvalp 8 veckor och 3 dagar
gammal.


Detta är varken en mussla eller en bläckfisk utan helt enkelt pulsklubbens första muddar. Jag har kommit nästan till avmaskningen på den första mudden, jag gruvar mig lite för avslutningen men jag skall gå in på pulsklubbsforumet och hämta lite styrka.

Så här långt kommer man då man åker bil från Örebro till Gislaved. Garnet heter linnea och kommer från wålstedts textilverkstad. Det skall bli en tröja av detta till våren hoppas jag.

5 kommentarer:

Lighty sa...

Meen va söt!!! *hiihi* tänk att den blir så stooor sen?? Helt otroligt. =)

Marianne sa...

Gud vad söt Dacke var. Helt underbar.
Tröjan och pulsvärmarna blir också fina.

Malin sa...

Vilken underbar liten plutt! Kommer och kelar med honom nån dag!

Bette sa...

Hej Karin, grannen här! Eftersom vi har svårt att träffas pga tidsbrist så ordnade min dotter en blogg åt mig med så jag kan prata med dig så här, bra va! Provade hur långt man kunde sticka till Örebro men kan du tänka dig, det blev inte en cm! Tänkte inte på att någon annan måste köra! Ska ordna några bilder på min blogg nu så hej så länge från en som fortfarande väntar på "vår svartvinbärsodling".

Frissan sa...

Vilken underbar liten nykomling till familjen. Liten nu men blir han som sin far blir han enorm..hihi.. Tommy myser i sina underbara tofflor han fick av mej o tjejerna i present. Saknar dina underbara ostar så vi kommer nog o handlar innan vi far på skidsemester till Dalarna v9. Tjejerna o jag är också jätte nyfikna på Dacke o kalven. Vi hörs!