måndag 25 augusti 2008

ordning och reda pengar år 2052

Nu skall vi se om jag lyckas att skriva ett inlägg...
Jag håller på att reda i mina "surdegar" som fortfarande släpar sedan i våras och det går framåt sakta men säkert.
Säger jag nu att jag snart är ikapp hinner jag väll bara säga det så är jag efter igen, så jag säger inget.
Just nu jobbar jag mig framåt med en av de älsta "degarna", en trevlig sådan som legat i träda ända sedan vi flyttade hit till Granhammar och byggde vårt mejeri med allt vad det har inneburit.
Jag har agenturen för en färg som heter Jeaba kallfärg, en fantastisk färg att arbeta med på alla animaliska fibrer. Nu skall jag försöka få ordning på försäljningen av den, funderar lite på att starta en internetbutik men det skrämmer lite med tanke på mina datakunskaper. Ett annat alternativ är att lägga ut försäljnigen på återförsäljare, jag funderar hit och dit och hit igen och jag skall försöka bestämma mig för vilket av alternativen det blir den enklaste och smidigaste hanteringen med.
Jag har haft ett par spontana färgdagar här på gården och är någon intresserad av att se vad som blev färgat finns det på bloggarna: catarinas krypin, kattis hörna och pysseltrollet. Jag kan inte länka så där tjusigt som en del andra gör då det bara är att "klicka till" så kommer man till bloggen men jag hoppas ni hittar dit ändå . Vi hade jätteroligt och vackra garner blev det.
Sen vill jag bara tala om för Britt-Marie som undrar var man kan få tag på färgen att man kan köpa den hos mig, enklast är ringa på mobilen 076 8312470, (jag vet inte hur jag skall komma i kontakt med dig så jag hoppas du ser detta Britt-Marie)./Karin